Onze Luchtballons

Wilt u meevliegen met één van onze ballons?
Of deze belevenis cadeau doen?

Bestel nu!

Een eigen luchtballon?

Een luchtballon in de stijl van uw bedrijf? Een Unieke beleving voor uw genodigden? Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de B2B pagina voor meer info en wie weet pronkt hier binnenkort uw nieuwe luchtballon. 

B2B

Plopsa Luchtballon

De favoriete luchtballon van alle kinderen met gekende figuren van Studio 100.

Ontdek de Plopsa luchtballon

Dimitri Luchtballon

Luchtballon met figuurtje animatiereeks Ketnet. De Dimitri luchtballon lijkt op het figuurtje uit de gelijknamige animatiereeks op Ketnet. Dimitri is een kleine vogel die verdwaalt in de Afrikaanse savanne. Op de Ubuyuvlakte dient hij zich aan te passen aan een omgeving die in vele opzichten totaal verschillend is met wat hij uit Europa kent. Hij leert er heel wat lokale dieren kennen en beleeft heel wat avonturen met hen.

Ontdek de Dimitri luchtballon

RE/MAX Luchtballon

Wij zijn bijzonder verheugd om bij de start van het seizoen 2023 terug een nieuwe ballon toe te voegen aan onze vloot. Bedankt aan RE/MAX Belgium voor hun vertrouwen! RE/MAX is dé wereldwijde referentie voor al uw vastgoedtransacties én RE/MAX heeft een bedrijfsgeschiedenis met luchtballonnen. Hun bedrijfslogo is immers een ballon… Wereldwijd varen pakweg 150 RE/MAX ballonnen. We zien het dan ook als een grote eer, deel te mogen uitmaken van de verdere uitbouw van de RE/MAX geschiedenis in België/Vlaanderen.

Ontdek de RE/MAX luchtballon

Ramenhuis Luchtballon

De Ramenhuis luchtballon fleurt sinds 2022 het Kempense, Limburgse en Brabantse luchtruim op.

Ontdek de Ramenhuis luchtballon

Minerva Luchtballon

Bij de start van het seizoen 2021 nemen wij deze nieuwe Minerva ballon in gebruik. Een Kubicek BB85. 8500m³ inhoud dus. Deze ballon kan comfortabel 14 passagiers varen.

De registratie van de ballon was terug vrij, nadat deze tot in 2015 in gebruik was op onze RTV ballon. We zijn blij deze nu terug in onze vloot te hebben.

OO-BVP staat namelijk voor de initialen van onze kinderen Vincent en Pauline.

Ontdek de Minerva luchtballon

Vanhout Luchtballon

Vlieg mee met de Vanhout luchtballon!

Ontdek de Vanhout luchtballon

Nostalgie Luchtballon

Sinds 2012 is Yves Lannoy Ballooning met trots vaste partner van Nostalgie en opereren we dan ook de Nostalgie ballon. Eerdere jaren vooral in Wallonië, maar daar de zender méér en méér nationaal uitzend sinds enkele jaren en ondertussen uitgroeide tot vaste waarde in het Vlaamse media landschap werd in 2019 beslist een nieuwe luchtballon in gebruik te nemen in de achtergrondkleuren van beide landsgedeeltes en met het vernieuwde logo.

Ontdek de radio Nostalgie luchtballon

RTV Luchtballon

Vlieg mee met de RTV luchtballon!

Ontdek de RTV luchtballon

Tempo Team Luchtballon

Vlieg mee met de Tempo Team luchtballon!

Ontdek de Tempo-Team luchtballon