Een eigen luchtballon

Een eigen gepersonaliseerde luchtballon ter ondersteuning van uw Brand?

Neem contact op met ons

Out of the box : luchtballon, unieke marketing TOOL


U denkt er al langer over na om een gepersonaliseerde luchtballon te integreren in uw marketing campagne, maar u weet niet goed hoe hieraan te beginnen? 

Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Yves Lannoy Ballooning is reeds 25 jaar actief in dit vak en wij leveren deze dienst in een totaal pakket. Vanaf ontwerp en personalisatie over uitwerking van het marketing traject tot bestelling en opereren van de luchtballon zelf.


Leer meer

In samenwerking met uw marketing verantwoordelijke werken wij een volledige jaaragenda uit waarbij uw luchtballon als extra publicitaire TOOL aandacht trekt van het grote publiek op belangrijke publiekstreffen. Deze worden uitgekozen in overleg met onze partners, en dit ifv de doelgroep voor het betreffende merk. Wij mochten de laatste jaren volgende klanten bedienen: Vanhout.be, Nostalgie, RTV, Plopsa, Tempo-Team, TVPlus, Domein De Vesten, en ook een speciale vorm ballon Dimitri, een co-productie van France Télévisions, Ketnet en RTSkids. Maar ook BBL, Primagaz, Nieuwsblad, Passe-partout, Free-time DHZ waren klanten waar wij in het verleden dergelijke concepten voor hebben uitgewerkt.

Mocht u er dus over nadenken om ook zelf een luchtballon te creëren voor uw bedrijf, twijfel dan niet en neem contact voor een intake gesprek. Hierbij stellen wij graag ons bedrijf aan u voor en kunnen wij alvast inschatten hoe we voor elkaar een maximale meerwaarde kunnen betekenen in beide richtingen. De service kan van minimaal (een luchtballon met uw reclame) tot een volledig uitgewerkt programma met jaarplanning, gepersonaliseerd team in aangepaste kledij, gepersonaliseerde aanhangwagen, catering voor of na de vaart champagne/afsluitceremonie alsook het digitale luik sturen wij graag mee aan.


Na overleg welke richting de samenwerking uit moet, maken wij een all-in prijsofferte. U weet op voorhand welke jaarlijkse kost u mag verwachten, wel steeds voor minimaal vijf jaar. Hierin nemen wij alles voor onze rekening. Wij kopen de ballon aan voor u, zorgen voor alle verdere aanhorigheden, zoals aangepaste aanhangwagen, kledij, eventuele gadgets, etc... Als eigenaar zijn ook wij zelf verder aansprakelijk voor alle administratieve rompslomp, zoals inschrijving van het luchtvaartuig, aansluiting bij een CAMO, jaarlijkse aflevering van een certificate of airworthiness, keuring van verschillende onderdelen zoals hoogtemeters, brandblussers, etc... Ook zorgen wij voor beschikbare piloten op de tijdstippen die het toelaten om de lucht in te gaan. Tevens is ons bedrijf VLAREM klasse1 uitgerust met een eigen gasvulstation om elke dag na de vaart de luchtballons terug van brandstof (propaan) te voorzien voor hun volgende activiteit.

Mocht u al langer broeden op het idee van een luchtballon of gewoon getriggerd zijn door deze post, neem dan gerust steeds vrijblijvend contact op.

Neem contact op